Je hoofd kan soms overuren draaien waardoor je altijd op 'aan' staat

Telkens loop je er weer tegenaan...

Je herkent het misschien wel, je wordt ‘s ochtends vroeg wakker en je staat gelijk ‘aan’!
Er is die dag weer van alles wat je moet doen, want men gaat er maar vanuit dat jij degene bent die ervoor zorgt dat het allemaal gebeurt.

Als kind zijnde was het (eigenlijk) al vanzelfsprekend dat jij je taken had in het gezin. En vaak deed je dat zonder al teveel gemopper. En uiteindelijk is dat zo je hele leven verder gegaan. Jij deed het wel even! Je zorgde voor je partner, je kinderen (als je die mag hebben) , je (schoon-) ouders, buren en misschien ook voor je vriendinnen.

En nu?

Je oudste dochter heeft pas gevraagd of jij op het kindje, wat ze eind dit jaar verwachten, wilt gaan passen. Het klonk eigenlijk vanzelfsprekend dat je daar ‘ja’ op zou gaan zeggen. Maar… je wilt inderdaad heel graag van jullie kleinkind gaan genieten, en je wilt ook oppassen maar dan meer incidenteel. En dat is nu gelijk het pijnpunt; want je dochter verwacht dat je 2 dagen op gaat passen in de toekomst. En jij wilt haar niet teleurstellen!

Je schoonmoeder is al wat op leeftijd, en heeft steeds meer hulp nodig. Haar eigen dochter heeft een drukke baan, en heeft weinig tijd voor haar. Pas zei je schoonmoeder: ‘Jij kan voortaan met mij wel iedere vrijdag boodschappen gaan doen. En dan kun je gelijk blijven lunchen, dan zit ik niet zo alleen’. En daar zat je, innerlijk in conflict, want je hebt echt met haar te doen, maar je ziet het eigenlijk niet zo zitten om dit iedere vrijdag met haar te gaan doen. Ze kan zo claimend zijn! Maar hoe zeg je dat nou…? Je krijgt het spontaan benauwd!

Het zijn zomaar een paar schetsen over wat er mogelijk in jouw leven speelt. Mogelijk zijn het nét wat andere gebeurtenissen waar jouw gedachten om draaien. En dát is het nu juist, ze nemen een groot deel van jouw gedachten in beslag, waardoor je hoofd overuren aan het draaien is en jij bij het wakker worden gelijk op ‘aan’ staat.

Hoe zou het voor jou zijn als jij:

goed voor jezelf gaat zorgen en daardoor heerlijk in je vel komt te zitten, waardoor je een goede nachtrust hebt en ontspannen wakker wordt?

een vraag van iemand krijgt, met daarin de verwachting dat jij de ander z’n probleem oplost, en jij op een ontspannen manier je grens aan kunt geven, zonder jezelf daarover schuldig te voelen?

Dat is mogelijk, ook voor jou!

Traject “Genieten van een ontspannen leven”
Coaching, wandelen & lunchen

Een halfjaar lang:

Leven veranderende coaching!

Een maandelijkse wandeling coaching van 90 minuten.

Verschillende opdrachten.

Inclusief lunch.

Extra persoonlijke begeleiding via WhatsApp.

De investering hiervoor is € 2990,-
Betalen in 2 termijnen van € 1584,70 óf 3 termijnen
van € 1056,47 is ook mogelijk.
Prijzen zijn Excl. Btw.

Wat zeggen klanten over mij?

Veelgestelde vragen

Ik ben slecht ter been, dus ik kan geen 90 minuten wandelen, wat nu?
Dat is verder geen probleem, dan kiezen we ervoor om op locatie te blijven.
Is het ook mogelijk met mijn gluten/ lactose allergie te lunchen?
Jazeker, ik ben daar bekend mee en neem dat heel serieus. Ook jouw lunch gaat genieten worden.

Heb je andere vragen, mail mij dan even. Alles is op te lossen!