Uiteindelijk zijn het niet de jaren in je leven die tellen, maar het leven ín die jaren

Herken je dit?

Daar lig je, zoals tegenwoordig iedere avond, met grote ogen naar het plafond te kijken. In je hoofd spookt nog zoveel rond over van alles wat er die dag gepasseerd is, maar vooral ook met wat je de volgende dag moet doen. Je agenda staat zoals gewoonlijk propvol. Maar werkelijk, je kán niet meer. Je lichaam is moe en in je hoofd is het chaos . En je voelt aan: dit red je niet langer meer, het is op!

Je vriendin komt binnen en vraagt met enige tact, of alles goed met je gaat. Ze zegt voorzichtig dat je er zo moe uitziet en zo gestrest over komt…Je kijkt in het voorbijgaan snel in de spiegel en stelt vast dat je haren verward om je hoofd hangen, je ogen erg moe staan en je mondhoeken niet op standje vrolijk staan.. kortom; een uitgeput hoofd.
Hoe goed ze het ook bedoelde, ze had het beter niet kunnen vragen, want ze duwde daarmee op de zere plek. Ze hóeft ook niet te weten dat het eigenlijk hélemáál niet gaat! Je slikt je tranen weg, want ze zitten gevaarlijk hoog. aan de oppervlakte. Bij háár gaat alles van een leien dakje: ze heeft een hulp, haar man helpt veel mee, haar kinderen zijn voorbeeldig en ze heeft alleen maar haar werk. Jij moet alles zelf maar doen, hebt een drukke baan, helpt ook nog eens je zieke buurvrouw, en doet daarnaast ook nog veel vrijwilligerstaken! O ja, en de tuin komt ook nog op jouw bordje, anders wordt het een wildernis.

Dan vraagt iemand of je aanstaande zaterdag in de supermarkt wilt gaan staan. Vanuit de kerk is er een actie: aan het winkelend publiek vragen of ze misschien boodschappen in jouw kar willen doen voor de vluchtelingen. En dezelfde week gaat de plaatselijke kringloop er vanuit dat jij deze week een dagdeel komt werken, omdat ze niemand voor die ochtend hebben. Ze hebben je keihard nodig en je zegt dat je dat natúúrlijk wilt doen. Ondertussen giert je stresslevel weer omhoog, want je hebt hier helemaal geen tijd voor! Maar je vindt het verschrikkelijk om die ánder teleur te moeten stellen…

Samen met je man zit je net plannen te maken om die avond gezellig samen te gaan wandelen. Eindelijk even een moment samen, qualitytime zeg maar…. Dat is hárd nodig, want jullie zien en spreken elkaar te weinig om eens een goed gesprek te hebben.
Trrring, je schoonmoeder belt, of ze vanavond koffie kan komen drinken, want ze wil er even uit. ‘Ehm, nou, ja, eh’ , en je weet even niet wat je zeggen moet. Een tweestrijd ontvouwt zich in je hoofd en je raakt in paniek! Wat is dit lastig en je kunt toch geen néé zeggen tegen je schoonmoeder!? Je zegt dat ze welkom is, hangt op, en legt verdrietig en verslagen de telefoon op je schoot… Weg jullie avondje samen..

Maar hoe zou het voor jou zijn als:

Je rust in je agenda en in je hoofd hebt, je daardoor een energieke en ontspannen vrouw bent die relaxt naar bed gaat en een goede nachtrust heeft.

Thuis de taken meer verdeeld zijn, je minder verplichtingen buitenshuis aangegaan bent en daardoor veel meer tijd voor jezelf hebt.

Jij volmondig tegen je vriendinnen kunt zeggen dat het uitstekend met je gaat.

Je dit niet alleen kunt zéggen, maar dat men het ook duidelijk van je gezicht af kunt lezen. Je straalt het gewoon uit!

De mensen in jouw omgeving er niet zomaar vanuit gaan dat jij altijd beschikbaar bent. Dat ze het vaker aan een ander gaan vragen.

Stress een ‘ver van je bed show’ is, en je een ontspannen en vrolijke vrouw bent.

En hoe zou het zijn als je samen met je man kunt doen wat voor jullie belangrijk is. Daardoor hebben jullie veel meer aandacht voor en gezelligheid met elkaar.

Dát is mogelijk als je mijn fantastische 1- op- 1 traject ‘Zonder schroom kiezen voor jezelf’ volgt. Dit traject is een waardevolle reis van 4 maanden, met daarin live sessies, vaak wandelend door de natuur en huiswerkopdrachten.

Aan het einde van dit traject:

Heb je een overzichtelijke en rustig gevulde agenda, waardoor je veel momenten voor jezelf hebt. Je geniet van je ‘pyjama-avonden’ en rolt lekker ontspannen en tevreden je bed in om daarna al snel in slaap te vallen. Je raadt het al…. Je zet de wekker al uit, voor hij gaat en je hebt zin in je dag!

Ga je geregeld leuke activiteiten doen met vriendinnen en heb je tijd genoeg voor je hobby’s en zijn de taken thuis goed verdeeld. Ook heb je helder wat je nu eigenlijk écht leuk vindt en heb je keuzes gemaakt in wat je belangeloos doet voor een ander en wat niet.

Weet je hoe je het beste kunt reageren als er vanuit je omgeving iets van je verwacht wordt. Je weet heel goed wat je zelf wilt en je volgt, zonder enig schuldgevoel, je eigen hart.

Wíe er ook belt, je schoonmoeder of Koningin Maxima, je antwoordt heel vanzelfsprekend dat het helaas niet uitkomt, zónder uit te leggen waarom.

Het hele traject vraagt slechts een investering van 1299,- excl. Btw. Je kunt ook betalen in twee termijnen van 688,- excl. Btw.

Wat zeggen klanten over mij?

Veelgestelde vragen

Je zegt, ‘’wandelend door de natuur’, waar is dat en wandelen we iedere sessie?
Mijn praktijk ligt midden in het natuurgebied ‘De Noordwaard’ , in de Brabantse Biesbosch. Dit is tussen Dordrecht en Gorinchem in. Ik geef jou de keuze of we gaan wandelen of dat we bij mij in de praktijkruimte blijven.
Wordt het traject vergoed?

Vanuit de zorgverzekering wordt dit traject niet vergoed. Werkgevers zijn vaak wel bereidt het traject (deels) te vergoeden. Bespreek dit met je leidinggevende of iemand van HR, Zij kunnen je hier meer over vertellen. 

Wat verwacht je van mij?

Je zit met een hele goede reden op mijn site en je bent op zoek naar verandering. Ik ga jou daarbij helpen, maar daarbij heb ik JOUW inzet nodig! 

Kunnen de sessies ook online?

Jazeker, ik laat de keuze hierin altijd bij de klant. Het kan zijn dat afstand een probleem is, waardoor online praktischer is, we spreken en zien elkaar dan via een online call. Mijn ervaringen zijn hiermee positief! 

Heb je andere vragen, mail mij dan even. Alles is op te lossen!